Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα – Οι πρώτες εικόνες

Η κατηγορούμενη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο - Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε από την 35χρονη να μην τον παρεξηγήσει

Έφτασε πριν λίγο στο δικαστήριο η Ιωάννα καθώς ξεκινάει η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν περίπου 15 μήνες.

Στο πλευρό της οι δικηγόροι της Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής και συγγενικά της πρόσωπα.

Η Ιωάννα φορούσε λευκό καπέλο, μάσκα και γάντια και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που την πολιόρκησαν.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Η Έφη, η 36χρονη κατηγορούμενη, επέλεξε να μην παραστεί σήμερα στο δικαστήριο. Υπενθυμίζουμε ότι έχει κρατήσει μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το κίνητρο που όπλισε το χέρι της και την οδήγησε να σημαδέψει για πάντα την άτυχη Ιωάννα.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου προσέγγισε την Ιωάννα για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης και της ζήτησε να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθώς θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, δεν θα αποκαταστηθεί ποτέ ούτε η όψη ούτε η υγεία της» είπε νωρίτερα σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής. Ο δικηγόρος εκτιμά ότι αρχές Νοεμβρίου, μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχουν την απόφαση, δεδομένου πως τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να τεθεί το θέμα της αποφυλακίσεως της δράστιδος. Παράλληλα υπογράμμισε πως με μεγάλη δόση βεβαιότητας είναι πιθανό το σενάριο συνεργού-συνεργών γιατί γινόταν ένα χρόνο η προετοιμασία για το έγκλημα. «Οι συγκεκριμένες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν από έναν άνθρωπο».

Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί φοράει τη μάσκα η Ιωάννα

Όπως είχε πει παλιότερα η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου είχε εξηγήσει το λόγο που φοράει η 35χρονη την ειδική μάσκα.

«Αυτή η μάσκα είναι μια μάσκα κατασκευασμένη ειδικά για την Ιωάννα και για όσους εγκαυματίες έχουν καεί στο πρόσωπο που πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφίκές και να μην φουσκώσουν πολύ. Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει δυνατότητες καλύτερης κινήσης, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις» είχε εξηγήσει στο Mega.

«Τη φορά αρκετές ώρες όσες περισσότερες αντέχει. Αυτή είναι μια ανελαστική μάσκα όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολα ανεκτή. Η Ιωάννα έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και πάρα πολύ μεγάλη υπομονή. Τη φορά πολλές ώρες, της έχουμε εξηγήσει ότι όσο περισσότερο τη φοράει τόσο καλύτερα. Την έχουμε αλλάξει αρκετές φορές αυτή τη μάσκα έτσι ώστε να διορθώνουμε σημεία που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και είναι πάντα εκεί, πάντα στα ραντεβού της. Προσπαθεί, δίνει την άποψή της, βοηθάει στις διορθώσεις, συμμετέχει πάρα πολύ», σημείωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου