Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Γερολυμάτος: «Έπαιρναν 3.000.000 δραχμές τη βραδιά»

«Εγώ, αν και πήρα καλά λεφτά, δεν έφτασα ποτέ τόσο ψηλά», λέει ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις χρυσές αμοιβές των τραγουδιστών.

«Εγώ, αν και πήρα καλά λεφτά, δεν έφτασα ποτέ τόσο ψηλά, αλλά υπήρξαν καλλιτέχνες που πήραν όχι μόνο 2.000.000 δραχμές, αλλά και 3.000.000 δραχμές τη βραδιά.

Κι εγώ, δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έβγαλα καλά λεφτά στη νύχτα. Δυστυχώς, όμως έχασα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο Χρηματιστήριο με την κατάρρευσή του, όπως και πολύς κόσμος. Αλλά δόξα τω Θεώ άντεξα οικονομικά. Είχα ένα όριο, σταμάτησα να βάζω χρήματα και έτσι, ευτυχώς σώθηκα», είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Για τις “ζημιές” που γινόντουσαν στα νυχτερινά κέντρα, ο Γιώργος Γερολυμάτος απάντησε: «Γινόταν χαμός με τα πιάτα. Η αναπνοή μας το πρωί που κατεβαίναμε από την πίστα ήταν γεμάτη γύψο από τα πιάτα που έσπαγαν κι έκανα βουνά στα πόδια μας. Ήταν επικίνδυνα, γιατί πετάγονταν γυαλιά, κάποιες φορές οι θαμώνες έσπαγαν και ποτήρια. Μετά είχαμε τις γαρδένιες. Τα έχω ζήσει όλα αυτά στην πίστα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου