Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Λιάγκας για Ελλάδα έχεις Ταλέντο: «Είναι το show του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

"Δηλαδή, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο ποιος το κάνει; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι το show του Γρηγόρη. Για καλό το λέω", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει στο Πρωινό το δικό του σχόλιο σχετικά με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και τους παρουσιαστές.

«Σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες, θεωρώ, ότι ορθώς -δεν το λέω ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ- είναι μια εκπομπή στημένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δηλαδή, είναι το μεγάλο όνομα, είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά θα κατευθύνει τα νήματα σε επίπεδο παρουσίασης – κριτικής επιτροπής. Είναι το show του Γρηγόρη. Ξεκάθαρα. Δεν το λέω για κακό. Όμως είναι η αλήθεια. Δηλαδή, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο ποιος το κάνει; Ο Γρηγόρης. Είναι το show του Γρηγόρη. Για καλό το λέω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Γρηγόρης είναι οδοστρωτήρας τηλεοπτικά, είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, είναι πάνω από όλους τους άλλους. Αυτό λέω. Εμένα θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη του Γρηγόρη», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου