Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τηλεοπτικά»

Που θα βρεθεί, τελικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1;

Στον γάμο του συνεργάτη και καλού του φίλου, Παναγή Τζωρτζάτου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπου και τον πάντρεψε και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί.

 Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει αποκαλύπτοντας πως, ακόμα, δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει στον ΑΝΤ1!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πότε και που θα με δείτε ακόμα δεν το ξέρει κανένας ουσιαστικά…

Και γω δεν το ξέρω! Το The 2night Show, πρώτα ο Θεός, είπαμε να το κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Τώρα, για όλα τα άλλα ειλικρινά έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε»

«Οπότε ότι και να σας πω δεν θα είναι αλήθεια. Στο Ελλάδα έχεις ταλέντο» όμως, τελικά, δεν θα είμαι παρουσιαστής. Λέω για επιτροπή αν είναι να πάμε εκεί πέρα. Το σκέφτηκα λίγο καλύτερα. Αυτά τα δύο προγράμματα, φανταστείτε, τα είπα πριν τα πάρει ο ΑΝΤ1. Το Ταλέντο και τον Εκατομμυριούχο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως «η ραδιοφωνική μας εκπομπή θα ξεκινήσει σεζόν Παρασκευή και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά παγκοσμίως»!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου