Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους δύο, ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο»

"Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εκείνη ήξερε ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με εκείνον", εξομολογείται η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε και στον 40χρονο άντρα που ήταν «η πέτρα του σκανδάλου», αλλά και στις συναντήσεις που είχε με την δράστιδα πριν την επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε τα εξής:

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει στα δικαστήρια και να πει την αλήθεια. Δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω τη φωνή και την όψη του. Δεν είχα καμία σχέση μαζί του και είναι άσχημο να μιλάμε για ερωτική αντιζηλία. Πέρα από το facebook, δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή με τον συγκεκριμένο κύριο. Ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε κάποιος από την πλευρά του.

Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους δύο, ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, αλλά και ειλικρινής. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εκείνη ήξερε ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με εκείνον. Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο σε ένα φιλικό σπίτι, σε μια γιορτή και εκεί ανταλλάσσαμε μία κουβέντα. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες».

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Είναι σοκαριστικό ότι εγώ θα έχω σίγουρα μία δεκαετία να αποκαταστήσω την υγεία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό όμως που με τρομάζει είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει. Η συμπεριφορά της και η παθητική στάση μου δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει για όλο αυτό. Κανένας από την οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου», σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου