Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά»

"Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου", λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο Πρωινό, λίγες ώρες πριν την δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.

«Δε θέλω να κρυφτώ. Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου.

Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω», λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δε δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή», αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου