Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Κίσσαμος Χανίων: Στον εισαγγελέα ο 56χρονος που φέρεται να έριξε αποσμητικό χώρου στα μάτια 18χρονης

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χημικό υγρό

Αποσμητικό χώρου και όχι καυστικό υγρό ήταν αυτό που δέχθηκε στο πρόσωπο 18χρονη το βράδυ της Πέμπτης στην Κίσσαμο Χανίων, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ekriti.gr.

Η επίθεση προκάλεσε αίσθηση καθώς τη Τετάρτη 15/9 ήταν δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του συνελήφθη χθες και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε.

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 10 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και στις 2 το μεσημέρι πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου