Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Κρήτη: Αγιασμός με απρόοπτα – Συνελήφθησαν γονείς που πήγαν το παιδί τους στο σχολείο χωρίς self test

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια του σχολείου

Επεισοδιακός ήταν ο αγιασμός σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου γονείς αρνητές πήγαν το παιδί τους χωρίς self test για τον κορονοϊό και τελικά κατέληξαν με χειροπέδες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Creta24, γονείς μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς το αποτέλεσμα αρνητικού self test.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, κατά την είσοδο του μαθητή στο σχολείο, οι γονείς ενημέρωσαν ότι το παιδί δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει self test, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος.

Μάλιστα, οι γονείς του μαθητή μπήκαν στην αυλή του σχολείου χωρίς μάσκα και φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια.

Οι ίδιοι οι γονείς ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Αστυνομία, λέγοντας ότι πρέπει το παιδί τους να μπει στο σχολείο παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί σε self test. Η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ηρεμήσει τους γονείς εξηγώντας τους τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και χωρίς να χρειαστεί να ενημερωθούν οι Αρχές.

Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου