Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Άλλο την πέφτω και άλλο βιάζω, τι τα μπερδεύουμε;»

"Αυτή είναι η κουλτούρα που έχει κάνει τα στόματα να μην ανοίγουν τη στιγμή που πρέπει" ξεσπάθωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Την έντονη αντίθεση της δεν έκρυψε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωινό της Πέμπτης, με όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης. 

Εκεί ο σκηνοθέτης στάθηκε απέναντι από όσους και όσες βγήκαν και μίλησαν για σeξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Αυτά για μένα είναι αστεία! Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια το να βγαίνει και να λέει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια, γιατί είναι ξεχασμένη, να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιός είναι απαράδεκτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα. «Όταν έκανα την Σελήνη, εμένα μου την έπεφταν. Να βγω τώρα να καταγγείλω τις κοπέλες που την έπεφταν σε μένα;».

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν σαφής στις δηλώσεις της. «Θέλω να πω ότι οι δηλώσεις που ακούσαμε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα που ήταν άξια σχολιασμού. Θέλω να πιστεύω, θέλω να το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να πει αυτό που ακριβώς είπε ή δεν ήθελε να περάσει αυτό που είπε όπως πέρασε».

«Άλλο την πέφτω και άλλο βιάζω! Τι τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA προς τους συνεργάτες της. «Κάτι τέτοιες δηλώσεις, κάτι δηλώσεις «ε και συ, τι φόρεσες αυτό το ρούχο» ή κάτι δηλώσεις «τα ήθελε» ή κάτι δηλώσεις «μα και συ τι δουλειά είχες εκείνη την ώρα», αυτή είναι η κουλτούρα που έχει κάνει τα στόματα να μην ανοίγουν τη στιγμή που πρέπει».

Τι σχέση η επιφάνεια; Με συγχωρείτε, οι κυρίες που ενημερώθηκα ότι κατήγγειλαν για βιασμό συγκεκριμένους καλλιτέχνες, δεν χρειάζονταν και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να είναι στην επιφάνεια. 

Δειτε το Βιντεο Εδω

Είναι γνωστές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό. Όταν το άκουσα, προβληματίστηκα πάρα πολύ γιατί ακριβώς αυτού του είδους οι δηλώσεις είναι αυτές που κάνουν τα στόματα να παραμένουν κλειστά ή να βρίσκουν το θάρρος ανοίξουν μετά από πάρα πολύ καιρό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου