Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθη ο ένας δράστης

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην Κατεχάκη

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ληστών με καλάσνικοφ που εισέβαλαν σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη (14/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο ληστής, που φέρεται να είναι αντιεξουσιαστής συνελήφθη στην Κατεχάκη και είχε στην κατοχή του όπλα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφερε μαζί του και καλάσνικοφ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ληστές είχαν εισβάλλει στην τράπεζα της Οδού Μητροπόλεως και αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, είχαν αφαιρέσει 13.000 ευρώ και αμέσως μετά διέφυγαν.

Πού στρέφονταν οι έρευνες της αστυνομίας

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ για τις έρευνες είχε ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική, με τις αρχές να θεωρούν εξ αρχής πως ένα από τα δύο άτομα έχει εμπλοκή με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Μετά τη ληστεία είχαν γίνει 10 προσαγωγές, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΡΤ είχαν αφεθεί ελεύθεροι, ενώ η αστυνομία είχε φτάσει κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δύο δραστών φτιάχνοντας το προφίλ του.

Σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει το Mega, μετά τη ληστεία, ο δράστης εκτός από αντιεξουσιαστής ήταν δραπέτης φυλακών, ηλικίας 33 ετών, με μέτριο ανάστημα και έχει τατουάζ στο αριστερό χέρι.

Οι δράστες κατά τη διάρκεια της ληστείας έφεραν μαζί τους πέρα του καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και ένα 32αρι περίστροφο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου