Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο καημός του κόσμου είναι να μας δει μαζί με τον Σάκη»

Όσα (ξανα)είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη!

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πρωί της Παρασκευής. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε, για ακόμα μια φορά, στον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση τους μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε, μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης είπε ότι πηγαίνει στην τουαλέτα και ξεχνάει να κλείσει την πόρτα. Παράλληλα, όπως είπε, πλέον δεν την νοιάζει να περιποιείται. «Με νοιάζουν μόνο οι άνθρωποί μου και η υγεία μας.

Ακόμα, ανέφερε ότι μέσα στο Survivor πήρε 10 κιλά λόγο κατακράτησης, ενώ μίλησε για τις εκδηλώσεις αγάπης που λαμβάνει. «Θαυμαστές έχουν πάρει κουτιά παπούτσια, τα έχουν ντύσει με φωτογραφίες και τα γέμισαν καραμέλες».

Επιπλέον, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε ότι έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις. «Πολλά θα συζητηθούν αλλά δεν έχω κλείσει κάπου. Φυσικά, από την κουβέντα της δεν μπορούσε να λείπει ο Σάκης Κατσούλης!

«Πορευόμαστε μαζί με τον Σάκη, αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε ξεχωριστή ταυτότητα ο καθένας. Με τον Σάκη είναι αυτό που φαίνεται προς το παρών. Ο καημός του κόσμου είναι να μας δει μαζί με τον Σάκη» τόνισε.

Δειτε το Βιντεο Εδω

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι στο Survivor δεν συνέβη κάτι παραπάνω με τον Σάκη «από αυτό που βλέπατε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου