Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

MasterChef: Η Ανούς Χεριμιάν ξεκαθαρίζει αν χώρισε με τον Διονύση Σαρακίνη

"Όταν βγήκα από το MasterChef και άκουσα ότι παίζει να με χτυπούσε" εξομολογήθηκε η Ανούς Χεριμιάν.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Ανούς Χεριμιάν που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του MasterChef. 

Η γοητευτική μαγείρισσα αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον Διονύση Σαρακίνη και τους… απανωτούς χωρισμούς τους!

Πιο συγκεκριμένα, η Ανούς Χεριμιάν σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου πως «θέλω να πω ότι το Instagram μας έχει χωρίσει πάρα πολλές φορές και έχουμε δείξει ότι τελικά δεν έχουμε χωρίσει. Είμαστε μαζί. Αυτά είναι λίγο αστεία. Εμείς τα βλέπουμε πλέον και γελάμε».

«Έξω από το σπίτι του MasterChef ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί ήμασταν και οι δύο ήρεμοι και ξέραμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής. » Άλλο το τι είναι ο Διονύσης μαζί μου και άλλο το τι είναι γενικά. Νομίζω ότι όλοι μας στις σχέσεις μας είμαστε πολύ διαφορετικοί. Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε το ίδιο στην κοπέλα ή το αγόρι μας όπως στους φίλους ή τους γνωστούς μας. Μαζί μου φυσικά και είναι γλυκός ο Διονύσης, αλλιώς δεν θα ήμασταν μαζί. Δηλαδή αν ήταν βάρβαρος μαζί μου, δεν θα ήμασταν μαζί».

«Όταν βγήκα από το MasterChef και άκουσα ότι παίζει να με χτυπούσε… ο Χριστός και η Παναγία! Όχι, Θεέ μου, δεν ήταν ποτέ βάρβαρος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου