Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Μέγκαν Φοξ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ποζάρουν τόπλες μαζί και αναστατώνουν

Η φιλία των δύο καλλονών και η σeξι φωτογράφιση

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Μέγκαν Φοξ ανεβάζουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα social media με τις νέες τους φωτογραφίες, με τις οποίες διαφημίζουν τα νέα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν.

Η 42χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η 35χρονη Μέγκαν Φοξ ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κολεξιόν εσωρούχων SKIMS Cotton της αδερφής της πρώτης, Κιμ Καρντάσιαν.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά το περιοδικό People.

Οι δύο νέες φίλες, οι οποίες ήρθαν κοντά μέσα από διπλά ραντεβού με τους συντρόφους τους Travis Barker και Machine Gun Kelly, τα πέταξαν… σχεδόν όλα για τη νέα κολεξιόν.

ΟΙ δύο καλλονές ποζάρουν δίπλα δίπλα τόπλες, καλύπτοντας τα στήθη στους με τα χέρια τους.

Όλες οι φωτογραφίες προκάλεσαν ενθουσιώδη σχόλια. Σε μία από αυτές, Καρντάσιαν και Φοξ έχουν έρθει σε… απόσταση αναπνοής, φορώντας τα μαύρα τους εσώρουχα. Ένα μήλο βρίσκεται ανάμεσα τα στόματά τους.

Σε μια άλλη αισθησιακή εικόνα, η Καρντάσιαν ταΐζει τη Φοξ κεράσια.

«Λατρεύω πραγματικά που η SKIMS κατανοεί τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και τι χρειάζονται για να νιώθουν σέξι, γεμάτες σιγουριά και αυτοπεποίθηση», δήλωσε η Μέγκαν Φοξ.

«Μου άρεσε πολύ που συμμετείχα στην καμπάνια με την Κόρτνεϊ, περάσαμε φανταστικά στη φωτογράφιση», σημείωσε σε ένα δελτίο τύπου για τη συνεργασία.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν σημείωσε από την πλευρά της: «Διασκέδασα τόσο πολύ κάνοντας αυτή τη φωτογράφιση με τη Μέγκαν. Τα SKIMS είναι πραγματικά τα αγαπημένα μου εσώρουχα – νομίζω ότι θα το έλεγα αυτό ακόμη κι αν η Κιμ δεν ήταν αδερφή μου».

Μέγκαν Φοξ: «Η Κόρτνεϊ κι εγώ είμαστε ερωτευμένες»

Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα στα MTV Video Music Awards για να στηρίζουν τους συντρόφους τους, τον 45χρονο Barker και τον 31χρονο Kelly. Μάλιστα τράβηξαν και κάποιες φωτογραφίες μαζί στην τουαλέτα, τις οποίες η Φοξ μοιράστηκε στο Instagram.

«Η Κόρτνεϊ κι εγώ είμαστε ερωτευμένες», έγραψε η Φοξ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές.


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου