Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Μουτσινάς: «Πάντα είχα ανταγωνισμό, δεν έπαιζα ποτέ με μαύρο απέναντι»

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την σκληρή, φετινή, μεσημεριανή ζώνη...

Λίγο μετά την τηλεοπτική του επιστροφή με το Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στους δημοσιογράφους για τις απαιτήσεις του φετινού ανταγωνισμού. 

Μάλιστα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε επίσης στην προσμονή που είχε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε την προσμονή να βγούμε, θέλαμε πάρα πολύ.

Το καλοκαίρι κάπως ξεκουραστήκαμε και περιμένα πολύ να ξεκινήσουμε για να μπούμε σε έναν ρυθμό και να ξέρουμε το πρόγραμμα μας».

Όσον αφορά στον βαρύ ανταγωνισμό φέτος στη μεσημεριανή ζώνη, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε πως «με την Ζέτα (Μακρυπούλια) είμαστε χρόνια απέναντι. Δεν έχω παίξει ποτέ σε εκπομπή και απέναντι να έχω μαύρο. Πάντα υπάρχει κάτι απέναντι. Ο κάθε σταθμός βάζει το πρόγραμμα που πιστεύει, δεν νομίζω ότι ρίχνουν ζάρια και αποφασίζουν. Γίνεται ένας προγραμματισμός. Αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου πάντα είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Οπότε εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μεταδίδουμε χαμόγελο και γέλιο, γιατί ακόμα η περίοδος είναι μαύρη. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να πάμε να κυνηγήσουμε μια άλλη θεματολογία ή κάποιον άλλον. Και οι εκπομπές της Ελένης και της Τατιάνας έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα αυτού που τις παρουσιάζει, οπότε κάθε προσωπικότητα βάζει τη δική της πινελιά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου