Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Χάρης Ρώμας για το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους – «Δεν έχει δίκιο»

Δείτε τι είπε ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου.

Για το βίντεο με τους ομοφυλόφιλους που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου στο κανάλι της στο youtube, απάντησε ο Χάρης Ρώμας, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Για τη Σοφία γενικά αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω το οτιδήποτε γιατί με το Καφέ της Χαράς που δεν έπαιξε τελικά δημιουργήθηκαν ίντριγκες και διάφορα πράγματα, οπότε θέλω να κρατάω μια απόσταση.

Αυτό το βίντεο δεν το είδα ολοκληρωμένο και δεν θέλω να το δω ολοκληρωμένο. Το κομμάτι που είδα, το ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να πηγαίνουν με στρέιτ άντρες κλπ, δεν ξέρω που απέβλεπε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας τόνισε στη συνέχεια: «Και δεύτερον δεν έχει δίκιο, αυτό πιστεύω, όσον αφορά το σύνολο. Ότι κάποιοι φίλοι της ή κάποιοι γενικά μπορεί να σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο και αυτή να είναι φαντασίωσή τους και γι’ αυτό επέλεξαν αυτό το δρόμο, αυτή την ερωτική οδό, μπορεί και να συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει για όλους».

«Εμένα αυτό που με φοβίζει και δεν το λέω για τη Σοφία, είναι ότι αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή γιγαντώνεται και από τέτοιου είδους εκπομπές ή από τέτοιου είδους σάτιρες. Και δεν το λέω μόνο για τη Σοφία, αλλά γενικά», πρόσθεσε επίσης ο Χάρης Ρώμας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου