Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από το πρωινό – Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

"Το πιο λογικό είναι να έχει μια γαστρεντερίτιδα όμως για προληπτικούς λόγους κάναμε όλοι μοριακά τεστ Covid χθες το βράδυ" τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με μια απώλεια στο πλατό καλημέρισε η Κατερίνα Καινούργιου τους τηλεθεατές του Alpha το πρωινό της Τρίτης. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν βρισκόταν στο στούντιο και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξήγησε τον λόγο της απουσίας του.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν βλέπεται το αγόρι μας το όμορφο…

Τον ξεματιάσαμε μεν χθες αλλά θα σας πω ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά, το είδατε ούτως ή άλλως και το είπαμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Έτσι, το πιο λογικό είναι να έχει μια γαστρεντερίτιδα όμως για προληπτικούς λόγους κάναμε όλοι μοριακά τεστ Covid χθες το βράδυ. Ήμασταν όλοι σε μια αναστάτωση. Οι υπόλοιποι που είμαστε εδώ είμαστε αρνητικοί, όμως, πρέπει να βγει και το μοριακό τεστ του Δημήτρη για να τηρούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας».

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανίστηκε μέσω skype στη Super Κατερίνα.

«Χθες αισθάνθηκα λίγο περίεργο. Το είδατε και στον αέρα και για προληπτικούς λόγους, επειδή έκανα πάρα πολλές φορές εμετό, είπα να κάτσω στο σπίτι. Έκανα και μοριακό τεστ και περιμένω τα αποτελέσματα για να είμαστε εντάξει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου