Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά το όνομα του γιο του

Παράλληλα, ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλάει για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του.

Με αφορμή την έναρξη του Σασμού παραχώρησαν συνέντευξη ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

 Σε αυτήν, μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του γιου του στην καθημερινότητα ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει!

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι περίεργο αλλά και ωραίο που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου στη σειρά. η τηλεοπτική μου μητέρα είναι η μητέρα μου. Νομίζω πως το έχουμε βρει. Κάτι γίνεται ωραίο και ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι τρισδιάστατο σε αυτή τη σχέση εξ αρχής».

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία. Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και γω ένα από τα δύο θεμέλια» πρόσθεσε ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Σασμός στον Alpha. «Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Επίσης, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε το όνομα του πρώτου του παιδιού! «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».

«Με τον ρόλο που ερμηνεύω στο Σασμό έχω κοινά στοιχεία αλλά και μεγάλες διαφορές. Δηλαδή έχω την αφοσίωση που έχει αυτή η γυναίκα στα παιδιά και στην οικογένεια της. Δεν έχω αυτό που πρεσβεύει η Καλλιόπη σαν ιδέα. Πιστεύει και τροφοδοτεί την ιδέα της βεντέττας.

Σαν Μαρία Τζομπανάκη διαφωνώ. Βέβαια, αν πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου, δεν ξέρω τι θα έκανα… Να μην αφήσει ο Θεός να μου συμβεί αυτό» πρόδωσε, με ειλικρίνεια, η Μαρία Τζομπανάκη στην κάμερα του Happy Day.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου