Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Κρίσιμη ημέρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ – Θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Μεγαλύτερη αισιοδοξία για την κατάσταση του παιδιού

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τον 6χρονο Φώτη, που τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνες καρτ στην Πάτρα. 

Σήμερα, όπως δήλωσε μιλώντας στο Νewsbeast ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης, Ανδρέας Ηλιάδης, ο 6χρονος θα υποβληθεί σήμερα στις 11 το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης του μικρού Φώτη.

Η κατάσταση του 6χρονου παραμένει σταθερή και οι γιατροί αντιμετωπίζουν την περίπτωσή του με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά τα νευρολογικά τεστ που του έκαναν τη Δευτέρα.

Πώς έγινε το ατύχημα

«Συνάντησα ένα προπορευόμενο που κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Προσπάθησα να προσπεράσω από δεξιά. Στην προσπάθειά μου να επανέλθω στην αγωνιστική γραμμή για να στρίψω, είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ. Αποσταθεροποιήθηκε η ουρά μου και άλλαξε την κατεύθυνσή μου προς τα πλαστικά προστατευτικά και είχα επαφή με τα κιγκλιδώματα» περιέγραψε ο οδηγός του καρτ Νίκος Σαρβέλης για το σοκαριστικό ατύχημα.

«Τα μέτρα προστασίας με κράτησαν στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλο που έχω τραυματισμούς μπορώ να τους ξεπεράσω. Αμέσως κατάλαβα τους κριτές από πάνω μου. Με απεγκλώβισαν και με πήγαν στο κέντρο πρώτων βοηθειών της πίστας και τότε είδα ότι διπλά μου είχαν μεταφέρει και το παιδί. Δύσκολες στιγμές».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου