Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι πέντε συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου στον αγώνα καρτ

«Το παιδί έχει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση»

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας τέσσερα μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε το 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τους αγώνες το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το  tempo24.news, οι πέντε συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο.

Τι λέει στο Newsbeast ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας

«Το παιδί έχει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση» λέει ο κος Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων για τον 6χρονο ο οποίος βρισκόταν στο σημείο (πίσω από τα κιγκλιδώματα) όπου καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα το καρτ. Άλλωστε, το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης δείχνει ξεκάθαρα πόσο σφοδρή ήταν αυτή.

Όπως συνεχίζει να εξηγεί ο κος Ηλιάδης: «Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι διασωληνωμένο και σε μηχανικό αερισμό. Θα παραμείνει στα μηχανήματα τουλάχιστον μέχρι αύριο (σ.σ 21/9) το μεσημέρι, όταν και χονδρικά θα έχουμε κλείσει 48 ώρες από το ατύχημά του.

 Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και προσεχτικοί στο να κάνουμε κάποια εκτίμηση για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του. Πολλές φορές λέμε, καλύτερα τέτοια σοβαρά τραύματα να ήταν σε θώρακα, πνεύμονα ή κοιλιά. Ο εγκέφαλος είναι ένα δύσκολο, περίεργο, μοναδικό, όργανο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου