Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Εξέλιξη στην υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού – Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός

Ανέλαβε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Παραιτήθηκε από συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού, ο Θέμης Σοφός.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον δικηγόρο, ο Θέμης Σοφός δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Φιλιππίδης: Νέος δικηγόρος του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Την εκπροσώπηση του Πέτρου Φιλιππίδη αναλαμβάνει πλέον ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Μαζί με τη συνάδελφο Κική Πακιρτζίδου είμαστε στην υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη και θα σας έλεγα μόνο ένα πράγμα: ότι διαδίδονται πολλές ειδήσεις που αφορούν τον κύριο Φιλιππίδη. Και τις διαψεύδω. Το μόνο που θα σας πω είναι πως αυτοί που γράφουν πως σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές στις ηθοποιούς, Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου… Δεν προτίθεται να κάνει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ανακριβείς ειδήσεις» ξεκαθάρισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου