Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

«Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»: Σοκάρει η μαρτυρία ανεμβολίαστης

«Τους προσφέρω λεφτά αλλά φοβούνται»

Τη ζέση της προκειμένου να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ περιγράφει αντιεμβολιάστρια. «Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά» παραδέχεται μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό.

Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό.

 Έχω πάρει τηλέφωνα, τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» σοκάρει η κυνική της ομολογία.

Όταν η δημοσιογράφος της λέει ότι αυτό είναι επικίνδυνο για όσους έχουν εμβολιαστεί, η ίδια ισχυρίζεται ότι για τους ανεμβολίαστους είναι επικίνδυνοι οι εμβολιασμένοι γιατί τους κολλάνε…

Όταν δε, δέχεται κριτική για την παρανομία αυτών των τακτικών απαντά ότι παράνομος είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Στην π…ιά απαντάς με π…ιά» λέει χαρακτηριστικά.

«Έχω αρνητικά τεστ από rapid test και υπάρχει μία φόρμουλα στην οποία βγάζεις την ημερομηνία, βάζεις το πού έγινε το τεστ και κυκλοφορείς ελεύθερα» λέει η αντιεμβολιάστρια για τη χρήση πλαστών εγγράφων ώστε να ταξιδεύει ή να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου