Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μέμος Μπεγνής: «Το να είναι κάποιος γκέι δεν το επιλέγει, το έχει αποφασίσει η φύση για αυτόν»


Δείτε όλα όσα είπε ο Μέμος Μπεγνής σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις παιδικές παραστάσεις που κάνει, για τα ριάλιτι, αλλά και για το γκέι φιλί που έδωσε σε σειρά της Κύπρου.

«Είναι δύσκολο το κοινό στις παιδικές παραστάσεις.

Φέτος, στην παιδική παράσταση, με γιουχάρανε. Δεν ήξερα ούτε αβγό να βράζω, μετά έμαθα να μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Έχασα δέκα κιλά πριν μερικούς μήνες γιατί είχα παχύνει. Είμαι κάθετα κατά των ριάλιτι. Δεν πάνε πολύ καλά και πολύ χαίρομαι. Με έχουν καλέσει σε όλα τα ριάλιτι εκτός από το Survivor. Παντού!», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής συνέχισε: «Στο σίριαλ έδωσα το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο. Ήταν ωραίο γιατί σαν κοινωνία πρέπει να ανοίξουμε τα μυαλά μας. Για το γκέι φιλί δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Γιατί να είναι δύσκολο το φιλί; Και πολύ ευχάριστο ήταν. Το να είναι κάποιος γκέι δεν το επιλέγει, το έχει αποφασίσει η φύση για αυτόν».

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Είμαι ορκισμένος εργένης, δεν είμαι για οικογένειες και παιδιά. Τα αγαπώ, αλλά σπίτι τους το βράδυ», πρόσθεσε επίσης ο Μέμος Μπεγνής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου