Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πύργος: Μαθητής λιποθύμησε και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Αναστάτωση στο δημοτικό σχολείο Σκουροχωρίου κατά τον Αγιασμό

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο δημοτικό σχολείο Σκουροχωρίου στον Πύργο Ηλείας, όταν ένας μαθητής της ΣΤ’ δημοτικού λιποθύμησε και χτύπησε στη σιδερένια βάση του προαυλίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ ο αδερφός του παιδιού, βλέποντας τον μαθητή να λιποθυμά υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε και εκείνος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου: «Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού στη σχολική μας μονάδα μαθητής της Στ’ τάξης του σχολείου μας είχε σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό του, καθώς έπεσε με το κεφάλι στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και ενημερώθηκαν οι γονείς του. Ο μαθητής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο χρειάστηκε 22 λεπτά για να έρθει και να παραλάβει τον μαθητή.

Εν τω μεταξύ είχε έρθει στο σχολείο και ο πατέρας του μαθητή ο οποίος συνόδευσε και τον άλλο του γιο στο νοσοκομείο, καθώς ο μικρός υπέστη σοκ από το λιποθυμικό επεισόδιο και τον τραυματισμό του αδελφού του. Ο μαθητής μας θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Πύργου για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου