Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ρόδος: Της έλεγε τι να φοράει, δεν την άφηνε να μιλάει στους φίλους της – Τι αποκαλύπτει η θεία της Δώρας

«Όσο υπάρχουν αυτοί οι δολοφόνοι, θα υπάρχουν μητέρες που κλαίνε»

Λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της Δώρας, της εκπαιδευτικού που ο δράστης σκότωσε χθες στη Ρόδο, έδωσε η θεία της αδικοχαμένης κοπέλας.

Μετά τους γονείς της 31χρονης εκπαιδευτικούς, που αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης ότι ο δράστης τη ζήλευε τόσο που «άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», η κυρία Κλεοπάτρα, θεία της Δώρας φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους που σοκάρουν.

«Δεν γνωρίζαμε πολλά για εκείνον. Δεν ξέραμε ότι είχε παιδί, νομίζω και δεν το ήξερε ούτε η Ντόρα νομίζω» είπε αρχικά η θεία της Δώρας μιλώντας στο «Πρωινό».

«Έμειναν μαζί δύο μήνες για να γνωριστούν. Αυτός έβγαλε κάποιες εμμονές και η Ντόρα μας είπε ότι δεν περνούσε καλά και ότι ήθελε να φύγει. Εκείνος της έλεγε ότι δεν ήθελε να φοράει σορτς, δεν ήθελε να φοράει μίνι, ήθελε να της λέει εκείνος τι να φορά, τα φαγητά που άρεσαν σε εκείνον έπρεπε να τρώνε και όχι να φάει ότι άρεσε σε εκείνη. Της έλεγε να μην μιλάει στο τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα, ακόμη και αν τύχαινε να μιλούσε με την μητέρα της αργά το βράδυ» σοκάρει η κυρία Κλεοπάτρα.

 «Τετάρτη και Παρασκευή έπρεπε να νηστεύουν γιατί το παιδί ήταν θεούσος, ήταν πολύ της Εκκλησίας και ήταν Τετάρτη που αυτός ο δολοφόνος την σκότωσε» λέει με ειρωνία.

«Στις διακοπές τους την ζήλευε, δεν την άφηνε να μιλάει στους φίλους της στην Κάλυμνο, από όπου καταγόμαστε και είχε πολλούς γνωστούς. Μόλις γύρισαν από τις διακοπές, μας είπε ότι ήθελε να χωρίσει, όπως και έγινε. Η Ντόρα δεν φοβόταν, δεν ήθελε να είναι κάποιος μαζί της, δεν είχε φόβο», αποκάλυψε η θεία της 31χρονης Δώρας.

«Όσο υπάρχουν αυτοί οι δολοφόνοι, οι άρρωστοι στο μυαλό, θα υπάρχουν μητέρες που θα κλαίνε. Ευτυχώς που αυτοκτόνησε, αλλιώς θα τον σκότωνα εγώ» συγκλονίζει.

Δειτε το Βιντεο Εδω

Ο δολοφόνος είχε βίαιη συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του

Επιθετική και βίαιη συμπεριφορά είχε επιδείξει στο παρελθόν στην πρώην σύζυγό του ο 40χρονος που δολοφόνησε την 31χρονη Δώρα στη Ρόδο.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση, που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του, η οποία επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Σε πρώην σύζυγό του ο 40χρονος είχε προκαλέσει επίσης προβλήματα, αναφέρει η dimokratiki.gr. Η πρώην σύζυγός του, ενώ ήταν σε διάσταση είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου