Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σοφία Μαργαρίτη: «Δεν θα κάνω μηνύσεις στο Survivor, δεν το αντέχω οικονομικά»

Σοβαρή καταγγελία από τη Σοφία Μαργαρίτη στην παραγωγή του Survivor!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε μέσω skype η Σοφία Μαργαρίτη την Δευτέρα. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν μάλιστα «καταπέλτης» για το ριάλιτι επιβίωσης και τον τρόπο που η παραγωγή διαχειρίστηκε τον τραυματισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μαργαρίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τραυματίστηκα άσχημα στο παιχνίδι, σε ένα αγώνισμα και δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω. Αποχώρησα μόνη μου. Υπήρξε όμως μεγάλη καθυστέρηση, ελλιπής ενημέρωση και λάθος διάγνωση. Υπήρχαν πάρα πολλές κακοτεχνίες στο παιχνίδι και όλα τα αγωνίσματα δεν ήταν φτιαγμένα για τον ίδιο σωματότυπο. Χτυπούσαμε αρκετά».

«Έκριναν με γυμνό μάτι κάτι 20χρονα, 25 χρονών το πολύ παιδιά τα οποία αμφιβάλλω αν είχαν τελειώσει την ιατρική, παρόλο που το πόδι μου είχε γίνει τριπλάσιο και είχε αλλάξει χρώμα, ότι είμαι ικανή να παίξω και έπαιζα με πρόβλημα σοβαρό» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Δεν αρέσκομαι να κάνω μηνύσεις γιατί και οικονομικά δεν το αντέχω αλλά είχα διαβεβαιώσεις προφορικές και γραπτές με ανθρώπους της παραγωγής και εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να τους βρω ούτε στα τηλέφωνα»

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Μου προτάθηκε μετά το χειρουργείο ότι θα με βοηθήσουν οικονομικά. Εγώ δεν ζήτησα κάτι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου