Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Σοφία Μουτίδου: Ανέβασε βίντεο για τους gay άνδρες – Τι απάντησε στις αντιδράσεις

«Χαρακτηρίστηκα ομοφοβική και δέχθηκα απειλές»

Αντιδράσεις ξέσπασαν μετά το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου με τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά». 

Στο βίντεο η ηθοποιός μιλάει για τις σeξουαλικές προτιμήσεις ενός gay άνδρα, αλλά τα όσα είπε ενόχλησαν αρκετούς.

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ.

Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Και μόλις αλλαξοπιστήσει δεν τον θέλει

Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» λέει, μεταξύ άλλων στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Οι αντιδράσεις

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου προκάλεσε αντιδράσεις με αρκετούς χρήστες να χαρακτηρίζουν και την ίδια και το βίντεο ομοφοβικούς.

«Εμετικό ομοφοβικό βίντεο. Όποιος ομοφυλόφιλος σέβεται τον εαυτό του, το unfollow είναι μονόδρομος» ήταν ένα από τα σχόλια που διαβάστηκαν στον αέρα του Πρωινού.

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Τις δικές της εξηγήσεις έδωσε, μετά τις αντιδράσεις, η Σοφία Μουτίδου. «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*& ή από straight άνδρα» σημειώνει.

«Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως» είπε με ειρωνικό τόνο η ηθοποιός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου