Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα πλαστά πιστοποιητικά: «Έχω αλλάξει ημερομηνίες σε μοριακά» – Η πατέντα με το photoshop

Οι αρνητές ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να αποκτήσουν το ψεύτικο χαρτί

Μάστιγα έχουν γίνει, εν μέσω πανδημίας, τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Οι αρνητές ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να αποκτήσουν το ψεύτικο χαρτί.

 Κάποιοι παραποιούν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τεστ COVID, και άλλοι δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι θα παρανομήσουν προκειμένου να αποφύγουν τον εμβολιασμό τους και να έχουν τα ίδια προνόμια με όσους έχουν εμβολιαστεί.

«Τα χρήματα δεν είναι τίποτα από το να κάνω αυτό γιατί με το εμβόλιο δεν ξέρεις τι βάζεις μέσα σου» δηλώνει ένας νεαρός στον ΣΚΑΪ.

Οι νέες ομολογίες στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού σοκάρουν. Αρνητές ομολογούν ότι προτίθενται να πληρώσουν όσο όσο για να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, με το ποσό να φτάνει τα 400 ευρώ.

«Άμα γίνουν όλα αυτά, που λένε ότι πρέπει να μπαίνεις σε εστιατόρια, καφέ με το πιστοποιητικό, ότι είσαι εμβολιασμένος φυσικά και θέλω να το πάρω πλαστό. Θέλω να είμαι καθαρός με την συνείδησή μου δεν θέλω να το κάνω το εμβόλιο. Είμαι κατά των εμβολίων, κατά των φαρμάκων, ούτε ντεπόν δεν παίρνω. Ψάχνω να βρω αξιόπιστο γιατρό, αλλά πιστεύω ότι θα μου κάνουν τη χάρη, γιατί όλοι τα λεφτά θέλουνε. Δεν θέλω να μας καταλάβουν, (θέλω) να σκανάρει δηλαδή κάποιος το χαρτί που θα μας δώσει και να είναι όλα σωστά. Δεν έχω ακούσει όνομα, μη σας πω και ψέματα. Έχω ακούσει μέχρι 400 ευρώ το πιο πάνω, που έχω ακούσει» δηλώνει ακόμα ο νεαρός.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα πλαστά πιστοποιητικά: Η πατέντα με το photoshop

«Και με το πρόγραμμα ζωγραφικής από τον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Εγώ έχω βοηθήσει πολλούς φίλους μου, που δεν είχαν λεφτά να βγάλουν. Έχω αλλάξει ημερομηνίες σε μοριακά» ομολογεί άλλος.

Νεαρός αποκαλύπτει το πώς επεξεργάζονται μοριακά και rapid test.

«Εάν έχει κάνει ποτέ τεστ το παίρνεις και με Photoshop αλλάζεις την ημερομηνία και το κάνεις νόμιμο. Αυτή είναι η πατέντα που έκαναν όλοι στις διακοπές και δεν τους έπιασε κανείς. Και με το κινητό μπορείς να το κάνεις, είναι πανεύκολο αν έχει Photoshop ή ξέρεις λίγο να διαχειρίζεσαι φωτογραφίες. Δηλαδή μπορεί να είναι κάποιος θετικός και να δείχνει αρνητικός και να κυκλοφορεί κανονικά» υποστηρίζει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου