Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα»

"Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω", λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για όλα στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι αναρτήσεις στα social media, ο εμβολιασμός, τα Harrods…

«Χρησιμοποιώ τα social γιατί μου αρέσει να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις.

Μέσα μου βαθιά θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες στο κόσμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο.

Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις στιγμές που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το πράγμα.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Θα κάνω το εμβόλιο, θα συμβεί σίγουρα φέτος. Σίγουρα δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο.

Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρ’ ότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά κράξανε.

Δειτε το Βιντεο Εδω

Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%», λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου