Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Στην αντεπίθεση η Σοφία Δανέζη – «Θα χρησιμοποιώ το όνομα της μέχρι να μου κάνει μήνυση»


Ξεσπάθωσε η Σοφία Δανέζη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Συνέντευξη στην κάμερα του OPEN παραχώρησε η Σοφία Δανέζη το πρωινό της Τρίτης. 

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother αναφέρθηκε, με λόγο αιχμηρό, στην τεταμένη της σχέση με τη νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι παίκτες του φετινού Big Brother πατούν πάνω στους περσινούς.

Ακόμα και την Άννα Μαρία βλέπω… σε δυο τρεις παίκτες! Εγώ το λέω το όνομα της, δεν έχω πρόβλημα. να πω το Άννα Μαρία. Εκείνη με αποκάλεσε «κοπέλα» και «κοπελιά». Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει».

«Μπορεί να λέει ότι θέλει. Η Άννα Μαρία θεωρώ ότι ακόμα είναι μέσα στο σπίτι. Εγώ και την χαιρέτησα και δεν θα την κοιτάξω παράξενα ούτε τέτοια προβλήματα έχω»πρόσθεσε η γοητευτική τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκτός αν μου κάνει μήνυση… Δεν ξέρω, αν θα μου κάνει μήνυση».

Δειτε το Βιντε Εδω

«Στεναχωρήθηκα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν βγήκα έξω και είδα κάποια από αυτά που είχε πει. Δεν μιλήσαμε, πέντε λεπτά μόνο μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου είχε πει να τα πούμε αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία γιατί δεν γνώριζα. Απλά εκείνη τη στιγμή ήταν η αδελφή μου και μου έλεγε να μην του μιλάω» εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου