Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αρσενάκος: «Όποιος κερδίσει στο talent show της Panik, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision»

Ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO της δισκογραφικής εταιρίας Panik έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και χαροποίησε τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και όλα τα νέα παιδιά που αναζητούν τη μεγάλη ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους. 

Ο Γιώργος Αρσενάκος λοιπόν αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με το ΡΙΚ και ετοιμάζει talent show που θα προβληθεί στην Panik TV από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision του 2023.

Ο ίδιος λανσάρει το νέο κανάλι μουσικής και ψυχαγωγίας Panik TV, ενώ συγχρόνως ετοιμάζει και μία μεγάλη συναυλία για τα 10 της χρόνια, που θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν το ήξερα. Το αφου­γκράστηκα φέτος και σκέφτομαι να το συνεχίσω όσο βοηθάει τη δουλειά μου… Έχω καταλάβει ότι, εκτός από ένα δυνατό format, για να έχεις καλές συμμετοχές, πρέπει να βάλεις και ένα πολύ δυνατό έπαθλο.

Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της­ χώρας στη Eurovision το 2023. Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούριο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές».

Πηγή: Esquire

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου