Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Μου είπε ότι θα πρέπει να αφήσω το εσώρουχό μου στο γραφείο του»

«Στους Δύο Ξένους το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου», αποκαλύπτει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Δύο Ξένους, αλλά και για τη σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

«Ο Γιώργος έζησε τουλάχιστον 3,5 χρόνια με τον καρκίνο, η Αλίκη “έφυγε” στους έξι μήνες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μου λείπει.

Δεν είχαμε χωρίσει με τον Γιώργο,  είχαμε απομακρυνθεί. Είχαμε χάσει την επικοινωνία, δεν με ενδιέφερε να πάρω διαζύγιο, ήταν ένα κομμάτι από μένα», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαζήση.

Για τη δική της μάχη με τον καρκίνο, η Τιτίκα Στασινοπούλου απάντησε: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου και είπα στον καρκίνο ότι “θα σε νικήσω”. Στον καρκίνο παίζει ρόλο η ψυχική ισορροπία, κι εγώ την είχα χάσει».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου απάντησε και για τους Δύο Ξένους: «Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Βέγγος».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, η Τιτίνα Στασινοπούλου απάντησε: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν θεωρώ ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ιδιαίτερα προικισμένη ηθοποιός. Η Ρένα ήταν ο εαυτός της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ προικισμένη ηθοποιός, αλλά μετά έκανε μανιέρα», πρόσθεσε επίσης η Τιτίκα Στασινοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου