Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τρομερή 70χρονη τα βάζει με κλέφτη στη μέση του δρόμου – Δείτε το βίντεο

Τον… προκάλεσαν οι φίλοι του - Η συγγνώμη με ένα μπουκάλι ουίσκι!

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια ατρόμητη συνταξιούχο να τα βάζει με έναν κλέφτη που προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της σε έναν άδειο δρόμο στη Ρωσία.

Στις εικόνες φαίνεται η γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι 70 ετών, να αντιστέκεται στην προσπάθεια του άντρα να της πάρει την τσάντα, στο κέντρο της Μόσχας.

Ένας 22χρονος συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό.

Η μάχη της γυναίκας με τον κλέφτη και το βίντεο από το περιστατικό

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά η γυναίκα να κρατά την τσάντα στα χέρια και να περπατά σε ένα πεζοδρόμιο, όπου δεν υπάρχει άλλος κόσμος. Ο άντρας τρέχει προς το μέρος της και της αρπάζει την τσάντα, προσπαθώντας να φύγει τρέχοντας με αυτήν.

Η αποφασισμένη συνταξιούχος όμως αρνείται να αφήσει την τσάντα της και δυσκολεύει τα πράγματα για τον κλέφτη, ο οποίος παλεύει να πάρει την τσάντα από τα χέρια της.

Η γυναίκα πέφτει κάποια στιγμή στο έδαφος και ο δράστης τη σέρνει στον δρόμο, αλλά και πάλι εκείνη αρνείται να αφήσει την τσάντα της. Ακολουθεί και πάλι μάχη, με τη γυναίκα να παραμένει πεσμένη στον δρόμο.

Τότε ένας άντρας αρχίζει να τρέχει από την απέναντι πλευρά του δρόμου και να κυνηγά τον κλέφτη, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη γυναίκα. Εκείνη καταφέρνει σιγά σιγά να σηκωθεί και πάλι όρθια.

Ο 22χρονος υποστήριξε αργότερα ότι προσπάθησε να αφήσει τη γυναίκα όταν έπεσε αλλά εκείνη είχε «μπλέξει» το χέρι της στην τσάντα. Είπε ακόμη ότι δεν πήρε τίποτα και απλώς έτρεξε όταν το χέρι του ελευθερώθηκε.

Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό και ο ύποπτος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Υποστήριξε ότι τον… προκάλεσαν οι φίλοι του – Η συγγνώμη με ένα μπουκάλι ουίσκι!

Ο νεαρός υποστήριξε επίσης ότι οι φίλοι του τον προκάλεσαν να προσπαθήσει να πάρει πράγματα από την τσάντα ενός πεζού και να τρέξει. Σε δηλώσεις του που επικαλείται το Reuters, είπε: «Περπατούσα με τους φίλους μου και προκάλεσαν να την πάρω. Την τράβηξα και η γυναίκα έπεσε.

Την έσυρα στο έδαφος, όταν ελευθέρωσα το χέρι μου έτρεξα. Δεν πήρα τίποτα, απλώς έτρεξα».

Είπε μάλιστα στην αστυνομία ότι σταμάτησε σε ένα κατάστημα να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι προτού επιστρέψει στο σημείο της συμπλοκής για να δώσει το μπουκάλι στο θύμα, θέλοντας να πει… συγγνώμη με τον τρόπο αυτόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου