Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τζούλια Νόβα: «Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος»

Όσα εξομολογήθηκε η μέλλουσα μανούλα, Τζούλια Νόβα.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Τζούλια Νόβα το πρωινό της Τρίτης στο πλατό του Happy Day στον Alpha. Η καλλονή παρουσιάστρια μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της όσο και το μωράκι που περιμένει.

Πιο συγκεκριμένα, με χαμόγελο, η Τζούλια Νόβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα.

Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μιδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα».

«Μετά από δυόμιση μήνες Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν «καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;». Γέλασε μαζί μου».

«Πολλές φορές ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός και θεωρούσα ότι ήταν κάτι τελείως φυσιολογικό» συμπλήρωσε η Τζούλια Νόβα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου