Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Τζούλια Νόβα: Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;

Τι λέει για τη φωτογραφία με το σφυροδρέπανο της Σοβιετικής Ένωσης που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια

Στον χαμό που προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία φοράει μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης αναφέρθηκε εκ νέου η Τζούλια Νόβα.

 «Ξεκίνησα να πάω βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα.

Της είπα λοιπόν να μου δανείσει ένα κοντομάνικο t shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t shirt» περιγράφει μιλώντας στο «Love it».

 «Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί. Αναστατώθηκα πάρα πολύ με αυτά που διάβαζα. Δεν μου αρέσει καθόλου να προκαλώ. Δεν κατάλαβα πως από μια τόσο ωραία στιγμή που ήθελα να μοιραστώ έγινε όλο αυτό» συνεχίζει η Τζούλια Νόβα.

«Για μένα όμως και τη φίλη μου που μεγαλώσαμε στη Σοβιετική Ένωση είχαμε πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις από εκεί. Και στην τελική, και κομμουνίστρια να είμαι, όπως έλεγαν στα σχόλια, δεν έχουμε Δημοκρατία; Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ότι θέλει; Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε. Αναστατώθηκα και στεναχωρήθηκα πολύ» καταλήγει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου