Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Άνταμ Κοντοβάς: «Πουλούσα παπούτσια στο Μοναστηράκι πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική»

Το επικό σκηνικό που μοιράστηκε ο Άνταμ Κοντοβάς από εκείνη την εποχή!

Οι κριτές του Game of chefs, δηλαδή ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς βρέθηκαν στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να συναντήσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσα σε όλα, ο Άνταμ Κοντοβάς προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για παλαιότερη δουλειά του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο σεφ και κριτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια».

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη» συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς  με χαμόγελο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου