Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Αντρέας Γεωργίου: Γιατί δεν έχει προτείνει ξανά κάποια δουλειά στον Γιώργο Αγγελόπουλο;

 Home / Ψυχαγωγία /

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους γιατί δεν ταιριάξαμε», λέει ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για το επιτυχημένο σίριαλ η Γη της Ελιάς, αλλά και για πολλά άλλα.

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στην Λονδίνο το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία» εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές.

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε πολύ δυνατά Spoiler για τη συνέχεια της σειράς: «Αυτή την εβδομάδα η Αρέτη καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει να ψάχνεται. Με αφορμή ένα ψέμα που λέει ο Στάθης, θα αρχίσει να υποψιάζεται. Κάτι δεν της αρέσει σε όλο αυτό. Η Αρετή δεν είναι και εύκολος άνθρωπος όταν της μπει κάτι στο μυαλό. Εγώ περίμενα υστερία αλλά η Βάνα έχει αποφασίσει ότι θα το πάει πιο έξυπνα».

Στο σημερινό επεισόδιο θα προχωρήσει πολύ η πλοκή και ο Αντρέας Γεωργίου είπε: «Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει ‘αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο’. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα.

Θα δούμε και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτο. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για τον φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο».

«Η Βάνα από τις 7 το πρωί ξεκινάει και μέχρι το μεσημέρι έχει τελειώσει το επεισόδιο. Το τέλος το ξέρουμε. Αν πάμε και για δεύτερη σεζόν κάποια πράγματα μεταφέρονται και κάποια αλλάζουν» εξήγησε ο Αντρέας Γεωργίου. Αυτή την εβδομάδα μπαίνει ένας καινούργιος χαρακτήρας, η Ελένη, την οποία βάζει στο μάτι η Αρετή για τον Στέφανο, ενημέρωσε ο ίδιος.

«Η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Εκεί είναι και οι διαπροσωπικές μου σχέσεις, έχω και τα ρεπό μου. Δουλεύω πολύ αλλά έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Όταν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να μαθευτεί κάτι. Όλα ανατρέπονται αλλά όταν έχει πει κάτι αυτό μένει. Υπήρχε σχέση στο παρελθόν που δεν μαθεύτηκε ποτέ» τόνισε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο ίδιος εξήγησε ότι πια τον φοβίζει η έκθεση, ενώ παλιότερα ήταν πιο επιπόλαιος: «Συνήθως ψάχνουμε και νέα πρόσωπα που έχουμε φανταστεί για τους ρόλους και το συνδυάζουμε με καταξιωμένους ηθοποιούς. Είναι ρίσκο τα νέα πρόσωπα αλλά δεν γίνεται αν δεν ρισκάρεις. Έχει συμβεί πολλές φορές να κάνει λάθος, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πετυχαίνεις. Στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλους, δεν το βάζω κάτι, όμως έχει τύχει σε ένα απολογισμό να πω ότι αυτό ήταν λάθος επιλογή.

Πολλές φορές μπορεί να επιλέξεις έναν άνθρωπο που λόγω του βάρους του ρόλου να φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες του» ανέφερε και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους γιατί δεν ταιριάξαμε. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε κάποια επαφή. Δεν του πρότεινα κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπήρχε κάτι που να του ταιριάζει. Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ που είναι σαν αδερφός μου, δεν μπορούσε να παίξει γιατί είπαμε ότι δεν θα παίξει κανείς από προηγούμενες σειρές».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου