Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει»


"Πού θα έφταναν; Μπορούσαν να φτάσουν και σε χειρότερα. Τι χειρότερο; Να έχουν πάρει μια ζωή", λέει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τις υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ρωτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος και η απάντηση που έδωσε στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη ήταν σαφής.

«Είναι ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει. Έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί που θα έφταναν; Πού θα έφταναν; Μπορούσαν να φτάσουν και σε χειρότερα. Τι χειρότερο; Να έχουν πάρει μια ζωή.

Μέσα σε αυτή την τρέλα, αυτό το απίστευτο που είχε συμβεί μέσα στο κρανίο τους, θα μπορούσαν από λάθος ενδεχομένως να έχουν φτάσει και σε αυτό».

Σχετικά με δηλώσεις από άλλους ηθοποιούς που έχουν συζητηθεί, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Κανέναν δεν θα κρεμάσουμε. Υπάρχει μια συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε, λέγεται κοινωνία. Η κοινωνία έχει νόμους, τους έχουν θεσπίσει άνθρωποι ειδικοί. Ό,τι πει η Δικαιοσύνη, δεν είπαμε να κρεμαστεί κανένας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου