Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Περικλής Κονδυλάτος: «Θα ήταν ανήθικο να κατηγορήσω το The Bachelor, δεν σφάζουν κανέναν»

«Το The Bachelor αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να μην το βλέπει. Δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι εκεί με οικογένειες», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, τους συμπαίκτες του, αλλά και για το The Bachelor.

«Σίγουρα το Survivor με βοήθησε στο να γίνει πιο γνωστή η δουλειά μου. Θέλει πολύ σκέψη το αν θα πήγαινα στο All Star Survivor. Κάναμε κλοπές στο Survivor, είναι αδιανόητο ότι κλέβαμε φαγητό. Παρακαλούσα έναν ιθαγενή να μου δώσει να φάω, γονάτισα μπροστά του. Με όλα τα παιδιά έχω καλή επαφή αν εξαιρέσουμε τους τρεις που δεν θέλουν να έχουν σχέση με κανέναν μας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συνέχισε: «Το The Bachelor αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να μην το βλέπει. Δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι εκεί με οικογένειες. Το να βγω και να κατηγορήσω μια εκπομπή που είναι τόσοι εργαζόμενοι για μένα θα ήταν ανήθικο. Δεν σφάζουν κανέναν».

«Αν περιμένει μια οικογένεια να πάρει πρότυπα το παιδί της από το The Bachelor, ζήτω που καήκαμε. Κι ο Αλέξης Παππάς για κάποιο λόγο έκανε το The Bachelor. Λόγος οικονομικός; Για την καριέρα του;», πρόσθεσε επίσης ο Περικλής Κονδυλάτος.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου