Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει για το "κόψιμο" του Into The Skin.

Καλεσμένος στη νέα εκπομπή «Απλές κουβέντες» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης τη νύχτα της Δευτέρας στο OPEN. 

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τελευταία του εκπομπή στο OPEN, «Into the skin» ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν «κόπηκε» η συγκεκριμένα αλλά καμία από όσες εκπομπές έχει παρουσιάσει μέχρι και σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος».

«Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στη βραδινή εκπομπή του OPEN. «Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει».

«Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο» τόνισε, με νόημα, ο Γιώργος Μαυρίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου