Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Το 13ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα για το 2021

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία, που δολοφονήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Αυτή είναι η 13η γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα από την αρχή του έτους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το creta24.gr:


Το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό της πόλης της Ιεράπετρας όταν μετά από άγριο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, ο άντρας ηλικίας 54 χρονών με πολλαπλές μαχαιριές, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια, με πολλαπλές μαχαιριές, τη σκότωσε ακαριαία αναφέρει το radiolasithi.gr.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Mέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρισκόταν σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.


Άγριο έγκλημα στην Ιεράπετρα – Δήμαρχος: Πρωτοφανές και τραγικό, έπεσαν όλοι από τα σύννεφα

Πρωτοφανές και τραγικό χαρακτήρισε το περιστατικό της άγριας δολοφονίας μίας 48χρονης από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα ο δήμαρχος Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Υπενθυμίζουμε ότι ο 54χρονος έριξε με μοτοσυκλέτα την γυναίκα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 8 φορές.


«Αυτό είναι πρωτοφανές για την Ιεράπετρα. Εδώ είμαστε μια ήσυχη κοινωνία και τέτοιες καταστάσεις δεν δημιουργούνται. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα προάστιο της Ιεράπετρας. Το ζευγάρι έχει 4 παιδιά αλλά απ’ ο τι ξέρω ήταν σε διάσταση. Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και έχει πάει και ιατροδικαστής. Αυτός απειλεί να πέσει από ψηλό ύψος και να αυτοκτονήσει. Γίνονται εδώ και ώρα διαπραγματεύσεις για την παράδοση του. Δεν το γνώριζα, αλλά στο άκουσμα της είδησης πέσανε όλοι από τα σύννεφα. Ειναι όπως είπα πρωτοφανές και τραγικό. Η περιοχή είναι τώρα προστατευμένη από την Αστυνομία, ας ελπίσουμε να λήξει με λογικό τρόπο» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι και το Λιμενικό εδώ αφού από κάτω από το γκρεμό είναι η θάλασσα. Είναι κρίμα, τέσσερα παιδιά έχασαν τη μάνα τους μένουν μόνα τους. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τα παιδιά τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου