Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε και ομολόγησε 20χρονος γιος της δολοφονημένης 55χρονης

Ο νεαρός αναζητούνταν από τις Αρχές

Στη ΓΑΔΑ πήγε αυτοβούλως ο νεαρός και ομολόγησε ότι σκότωσε, την περασμένη Τετάρτη (20.10.2021), την 55χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω. 

Ο νεαρός αναζητούνταν από την ημέρα της δολοφονίας της 55χρονης. Ο 20χρονος και μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης, πήγε στη ΓΑΔΑ το πρωί της Παρασκευής 22/10.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Όλο το χρονικό

Δολοφονία στο Αιγάλεω

Η 55χρονη, βρέθηκε κατακρεουργημένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βεροίας το απόγευμα της Τετάρτης. Η γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα 5 παιδιά της με το επίδομα πρόνοιας καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει.

Στο πλαίσιο των ερευνών από τις Αρχές αναζητούνταν ένας εκ των γιων της 55χρονης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλος γιος της 55χρονης βγήκε κάποια στιγμή στο μπαλκόνι, και φώναξε ότι «Ο Αντρέας σκότωσε τη μητέρα». Τις φωνές του άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Λέγεται ότι 20χρονος ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έμενε σε ίδρυμα με τους γείτονες να αναφέρουν ότι συχνά άκουγαν καβγάδες από το σπίτι της άτυχης 55χρονης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου