Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

«Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά», λέει η Έλενα Κρεμλίδου.

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έδωσε συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία απάντησε για το The Bachelor, για την Ιωάννα Τούνη, ενώ τόνισε πως σε δουλειά που ήταν, την αντιμετώπιζαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

«Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά. Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου πρόσθεσε: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε. Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές».

Εχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι», είπε επίσης η Έλενα Κρεμλίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου