Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Επέστρεψε η Μπέττυ Μαγγίρα στο πρωινό – «Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή»

Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπής της.

Έπειτα από τρεις μέρες τηλεοπτικής απουσίας, λόγω του θανάτου της  μητέρα  της, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η δημοφιλής περφόρμερ και παρουσιάστρια του OPEN θέλησε, μάλιστα, στην έναρξη να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Καλημέρα σας. Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο OPEN που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό».

«Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» πρόσθεσε συγκινημένη η παρουσιάστραι της πρωινής ζώνης του OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου