Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Φώφη Γεννηματά: «Μας λείπει η δύναμή σου – Ανέστησες ένα κόμμα που θα είχε γίνει ανάμνηση» είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Συγκινημένος στον επικήδειό του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

Συγκινημένος ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ ,Μανώλης Χριστοδουλάκης, απηύθυνε το ύστατο χαίρε στην Φώφη Γεννηματά, κατά τον επικήδειο που εκφώνησε, τονίζοντας ότι η εκλιπούσα όπου οι άλλοι έβλεπαν τοίχους, εκείνη άνοιγε δρόμος και ανέστησε ένα κόμμα όταν κανείς δεν το πίστευε.

«Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου» είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, σημειώνοντας ότι δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και στο βλέμμα της χωρούσαν όλοι, ακόμη κι οι αντίπαλοί της.

«Δεν βολεύτηκε ποτέ σε όσα είχε και δεν δίστασε ποτέ να αφήσει πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πει “πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής”, που έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, που έμενε, όταν κάποιοι έφευγαν και πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. Εκείνη που μας έδινε κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες και χαμογελούσε περισσότερο απ΄ όλους στις καλές», ανέφερε.

«Ποτέ σου δεν παραπονέθηκες, ποτέ σου δεν δικαιολογήθηκες, ήσουν πάντα όρθια, πάντα δυνατή, μέχρι και την τελευταία στιγμή» ανέφερε απευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά.

 «Μάχη δεν έχασες ποτέ καμία, δεν λύγισες ποτέ», συνέχεισε, προσθέτοντας ότι η Φώφη Γεννηματά νίκησε ακόμη και τον θάνατο, γιατί δεν φοβήθηκε ποτέ. «Απόδειξη και η υπέροχη οικογένεια που αφήνει πίσω της» σημείωσε.

 «Πίστευες τους νέους ανθρώπους. Ανέστησες ένα κόμμα, όταν για κάποιους ήταν μία νοσταλγία, θα είχε γίνει μια ανάμνηση. Φύτεψες τις ρίζες, αλλά δεν πρόλαβες να δεις τους καρπούς. Αλλά μην στενοχωριέσαι πρόεδρε, γιατί αυτά τα δέντρα γράφουν το όνομά σου» είπε συγκινημένος.

«Πρόεδρε, η παράταξή μας σε αποχαιρετά. Ήταν τιμή μας, ήταν τιμή μου», κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου