Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Τσαλίκης: Στα άκρα η κόντρα με Γκουντάρα και Κάκκαβα – «Ο ΣΚΑΙ δεν θα χάρηκε πολύ με τα πουλέν του»

Έξω φρενών ο Γιώργος Τσαλίκης στο Καλύτερα Δεν Γίνεται.

Σε άλλο επίπεδο περνά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και στον Γρηγόρη Γκουντάρα και στη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο τραγουδιστής βγήκε εκτός εαυτού στο Καλύτερα Δεν Γίνεται κι ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΙ κι όχι με το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα. Φαντάζομαι ότι ο ΣΚΑΙ δεν θα χάρηκε πολύ με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή σε συνέντευξή μου, πριν βγούνε φήμες ότι δεν θα παρουσιάσω και αθετήσουν το συμβόλαιό μας. Είχα μια πληροφόρηση από έγκυρο άνθρωπο… Ειπώθηκε ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μια εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μια εκπομπή και με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του. Υπέστην κοροϊδία.

Δειτε το βιντεο εδδω

Κάνω το λάθος να περιμένω από τους ανθρώπους να μου συμπεριφερθούν με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα έκανα εγώ… Θα έλεγα στον Γρηγόρη πήγες να υπογράψεις συμβόλαιο για την παρουσίαση του Big Brother ενώ υπάρχει ήδη συμβόλαιο εν ενεργεία; Εγώ λέω πάντα την αλήθεια κι είναι θέμα ηθικής όχι επειδή δεν παρουσίασα. Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.» κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου