Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Γυναίκα εντελώς γυμνή έκοβε βόλτες μέσα σε αεροδρόμιο και προσπαθούσε να πιάσει «ψιλή» κουβέντα με επιβάτες

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την προσεγγίσουν και να την τυλίξουν με μία κουβέρτα 

Οι ταξιδιώτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ έγιναν μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού πρόσφατα όταν είδαν μια γυμνή γυναίκα να περπατάει αμέριμνη μέσα στο συγκρότημα του αεροδρομίου του Ντένβερ και συνομιλούσε χαλαρά με τους επιβάτες.

Η άγνωστη γυναίκα εμφανίστηκε με αδαμιαία περιβολή στις 19 Σεπτεμβρίου και εθεάθη να περπατά στο τερματικό κοντά στην Πύλη Α-37 περίπου στις 5 το πρωί, ανέφερε το CBS 4.

«Πώς είσαι? Από που είσαι?» ρωτούσε τον κόσμο πριν εμφανιστούν αστυνομικοί και προσπάθησουν να την καλύψουν με μια κουβέρτα καθώς εκείνη γελούσε.

Για άτομο σε διαταραγμένη κατάσταση έκανε λόγο η αναφορά της αστυνομίας

«Κυρία, κυρία», ακούστηκαν να της λένε οι αξιωματικοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να την προσεγγίσουν. Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα φαίνεται να αντιμετώπιζε ιατρικό πρόβλημα ψυχικής φύσης.

«Η έκθεση έκανε λόγο για μεθυσμένη γυναίκα εντελώς γυμνή. Οι αστυνομικοί απάντησαν και εντόπισαν τη γυναίκα να τρέχει γύρω από το συγκρότημα με κάποιο είδος ιατρικού προβλήματος», ανέφερε το καναδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο λόγω απροσδιόριστου ιατρικού επεισοδίου. Δεν έχουν δοθεί ωστόσο περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο το CBS 4 ανέφερε ότι ενώ έχει στην κατοχή του το υλικό δεν το μετέδωσε ολόκληρο καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα ψυχικής υγείας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου