Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ημίγυμνη ξανά με κόκκινες μπότες στο Instagram – «Έκλαιγα για δύο ώρες»

Η ποπ σταρ αφήνει και πάλι ελάχιστα στη φαντασία

ΗΜπρίτνεϊ Σπίαρς σοκάρει και πάλι τους θαυμαστές της με μία ακόμη topless φωτογραφία της στο Instagram. Η 39χρονη τραγουδίστρια φορά μόνο το κάτω μέρος ενός κόκκινου μπικίνι στη φωτογραφία της.

Η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες αφότου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι «έκλαιγε για δύο ώρες» όταν έμαθε ότι είναι πλέον ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρας τη Τζέιμι, ο οποίος επί 13 ολόκληρα χρόνια διαχειριζόταν την περιουσία της.

Η ποπ σταρ αφήνει και πάλι ελάχιστα στη φαντασία, ποζάροντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το κάτω μέρος του μπικίνι και ψηλοτάκουνες μπότες στο ίδιο χρώμα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκλαψα χθες βράδυ επί δύο ώρες

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Σπίαρς είχε αναρτήσει ένα μήνυμα με αποδέκτη το κίνημα Free Britney με αφορμή την ελευθερία που κέρδισε… «Κίνημα #FreeBritney… Δεν έχω λόγια… γιατί εσείς παιδιά και η επίμονη αντοχή σας για να με απελευθερώσετε από την κηδεμονία μου… η ζωή μου τώρα είναι προς αυτή την κατεύθυνση!!! Έκλαψα χθες βράδυ επί δύο ώρες γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω», τουίταρε τη Δευτέρα.

To tweet συνόδευε ένα βίντεο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στο οποίο πόζαρε στην κάμερα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου