Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η Ελένη Καστάνη δίνει σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

 
"Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου", λέει η Ελένη Καστάνη.

Τον περασμένο χειμώνα, η Σοφία Μουτίδου είχε ισχυριστεί για την Ελένη Καστάνη, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, πως στη συνεργασία τους είχαν περάσει πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουρίδου είχε αναφέρει:

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Δείτε εδώ όσα είχε πει η Σοφία Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη

Καλεσμένη στο Πρωινό το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε σχετικά η Ελένη Καστάνη απάντησε ως εξής: «Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια.

Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ.

Για κάποιους ανθρώπους, δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο».

«Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει ενοχλήσει, αλλά έχω δίκιο και αφού έχω δίκιο είμαι σίγουρη ότι θα αποκαλυφθεί. Ήμουν σε μία δουλειά που ήταν 30 άτομα, δεν είδα κανέναν άλλον να βγει να πει ότι έκανε η Ελένη έτσι. Είχα πει κάποια πράγματα στο δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες πριν και μπορεί αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν θέλω από μένα να παίρνουν άλλοι πατήματα να λένε διάφορα», τόνισε η Ελένη Καστάνη και ολοκλήρωσε το θέμα αναφέροντας:

«Δεν θα κατηγορήσουμε όλη τη γενιά μας, ότι όλοι όσοι πετύχαμε στις δουλειές μας κάτι έχουμε κάνει. Δεν συμβαίνει αυτό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου