Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021

Η Ελένη Μενεγάκη σε απίθανο διάλογο για τη συγγένεια με τον καλεσμένο της: «Τι είμαστε εμείς οι δύο;»

"Βρήκαμε μια πολύ ωραία οικογένεια με πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους, διαλέξαμε ο καθένας το ταίρι του και βρεθήκαμε μέσα εκεί", είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ζευγάρι. Όπως και ο Κώστας Κρομμύδας με την Μαρίνα Γιώτη. Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Μαρίνα Γιώτη είναι ξαδέρφια.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Κώστας Κρομμύδας τι είναι; Αυτό προσπάθησαν να λύσουν οι δυο τους στον αέρα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη», ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας είχε ένα κάπως… οικογενειακό διάλογο με την παρουσιάστρια.

Ελένη: Σαν να λέμε ψέματα ότι δεν συναντιόμαστε σε σπίτι της οικογενείας.

Κώστας: Μια μεσοτοιχία.

Ελένη: Μα είναι δυνατόν; Δεν συναντιόμαστε, δεν τρώμε μαζί, δεν τα λέμε; Δεν σου λέω ότι κάθε μέρα είμαστε μαζί, αλλά αφού ανήκουμε στην ίδια οικογένεια…

Κώστας: Αλήθεια, έχω ψάξει και προσπαθώ να καταλάβω: τι είμαστε εμείς οι δύο; Μπατζανάκια είναι οι άντρες, συννυφάδες οι γυναίκες. Εμείς τι είμαστε;

Ελένη: Εμείς έχουμε κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Βρήκαμε μια πολύ ωραία οικογένεια με πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους, διαλέξαμε ο καθένας το ταίρι του και βρεθήκαμε μέσα εκεί.

Κώστας: Εσύ πήρες ένα καλό κομμάτι.

Ελένη: Κι εσύ. Εγώ αυτά ξέρω, τα καλύτερα όλα αυτά τα χρόνια από τον Μάκη για η γυναίκα σου την Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη κάπου εκεί ολοκλήρωσε τον… ενδοοικογενειακό διάλογο με τον Κώστα Κρομμύδα…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου