Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η τρίτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις 20 Μάϊου 2020, με δικαστές και ενόρκους να συνεχίζουν την εξέταση μαρτύρων στην υπόθεση.

Εκτός απροόπτου, σήμερα,  είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις των γιατρών που περιέθαλψαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου και έδωσαν τιτάνια «μάχη» για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τη ζωή της από την τεράστια ποσότητα του θειικού οξέος που εκτόξευσε πάνω της η 36χρονη κατηγορούμενη.

Ανάμεσα στους γιατρούς που έχουν κληθεί να καταθέσουν βρίσκεται και η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή και αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» προκειμένου η 35χρονη γυναίκα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε.

Η κυρία Καλοφώνου από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει η Ιωάννα προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.

Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η προσέλευση ή μη στο ακροατήριο του 40χρονου άνδρα ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και φέρεται να αποτέλεσε το λόγο της εμμονής της με την Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 40χρόνος μετά την «εμπλοκή» του στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, καθώς, βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα άθελα του. Αυτό τον σόκαρε και τον πίεσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εκτός Αθηνών, προσπαθώντας να κάνει μία νέα αρχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το εάν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο παραμένει σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όταν εκφωνήθηκε το όνομα του, δεν έδωσε το «παρών».

Σε κάθε περίπτωση,  η Ιωάννα έχει πει στην κατάθεσή της ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook, που το έκανε αποδεκτό  τον Νοέμβριο του 2018. Στη συνέχεια τον διέγραψε, επειδή επικοινώνησε μαζί της η 36χρονη και της το ζήτησε, λέγοντας ότι σχετίζεται μαζί του.

Από την πλευρά, των νομικών παραστατών της Ιωάννας έχει αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του εάν δεν παραστεί στο δικαστήριο.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου